图片
会员登录
登录账号:
登录密码:
验 证 码:
您好,您已登录
您有条新到站内短信
会员中心 退出登录
图片
点评分类
点评搜索
当前位置
点评详情
发布于:2018-5-25 01:44:03  访问:4 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Ευρώπη αστυνομία Σλοβακία ΒΟΛΟΣ Αυτή είναι η πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για φέτος
ΒΟΛΟΣ Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σλοβακίας, μετά την πρωτεύουσα Μπρατισλάβα, και έχει ανακηρυχθεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2013 μαζί με τη Μασσαλία, στη Γαλλία. Το Κόσιτσε έλαβε από το......
Αυτή είναι η πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για φέτος ΒΟΛΟΣ Η αθέατη πλευρά της πόλης Κόσιτσε στη Σλοβακία - Δείτε τις φωτογραφίες
Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σλοβακίας, μετά την πρωτεύουσα Μπρατισλάβα, και έχει ανακηρυχθεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της ευρώπης για το 2013 μαζί με τη Μασσαλία, στη Γαλλία.
Το Κόσιτσε έλαβε από το 2008 σχεδόν 60 εκατομμύρια ευρώ, στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, για να γίνουν επενδυθούν στις υποδομές και την τουριστική κίνηση.
Οι εικόνες όμως που δημοσιεύει η Daily Mail από το προάστιο Lunik IX όπου ζουν 8.000 Ρομά- ανάμεσά τους προφανώς και πολλά παιδιά- προκαλούν ντ ροπή και παραπέμπουν μάλλον στον λεγόμενο τρίτο κόσμο.
Σκουπίδια περιβάλλουν Βόλος Μικρές Οικιακές Συσκευές Βόλος Αξεσουάρ Ιατρικών Εργαλείων τα κτηριακά συγκροτήματα και σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν σχεδόν μέχρι τον 1ο όροφο!
Τα παιδιά παίζουν μέσα σε αυτή τη βρώμα ενώ υπάρχουν αναφορές πως η ανεξέλεγκτη απόθεση σκουπιδιών έχει ως αποτέλεσμα να μολυνθούν πηγές της πόλης, και πλέον το πρόβλημα εξαπλώνεται και σε άλλα προάστια πέρα από αυτό στο οποίο ζουν οι Ρομά.
Τα περισσότερα διαμερίσματα δεν διαθέτουν τρεχούμενο νερό καθώς η πλειονότητα των ανθρώπων που ζουν εκεί δεν μπορούν να πληρώσουν Βόλος Παιδικά Αρώματα την παροχή του. Υπάρχει στην περιοχή μία βρύση από την οποία οι κάτοικοι μπορούν να πάρουν νερό- κι αυτή φυλάσσεται από την Αστυνομία.
Το προάστιο Luník IX, εξηγεί η Daily Mail, Βόλος Τσάντες Σχεδίου βρίσκεται στα δυτικά του Κόσιτσε και φιλοξενεί τη μεγαλύτερη κοινότητα Ρομά της Σλοβακίας.
Αρχικά είχε χτιστεί για να Παρεό κατοικήσουν 2.500 άνθρωποι αλλά εκτιμάται πως ο πληθυσμός του είναι τριπλάσιος.
Η πλειονότητα των κατοίκων είναι άνεργοι που αναγκάζονται να ζουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ή φυσικό αέριο, καθώς δεν μπορούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς.
ΗΠΑτίτιδα, διάρροια, μηνιγγίτιδα, ψωρίαση, ψείρες είναι συνηθισμένο φαινόμενο στο συγκεκριμένο προάστιο- το οποίο διαθέ ΤΕΙ νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο.
Η εικόνα του γκέτο των Ρομά, γράφει η Daily Mail, αποτελεί εντυπωσιακή αντίθεση προς την υπόλοιπη πόλη , που διατρέχεται από τον ποταμό Hornád, διαθέ ΤΕΙ τρία πανεπιστήμια, εκκλησίες, μουσεία, γκαλερί και θέατρα ενώ ήταν παλιά γνωστή για τη βαριά της βιομηχανία.
Το Κόσιτσε έχει πληθυσμό 240.000 κατοίκους, διαθέ ΤΕΙ εκτεταμένο Βόλος Γυναικεία Παλτό σιδηροδρομικό δίκτυο και διεθνές αεροδρόμιο, τα οποία αναμένεται να βελτιωθούν με τα χρήματα του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.
Με την επιδότηση αυτή στόχος είναι η ολοκληρωτική Βόλος Αξεσουάρ Γραφείου μεταμόρφωσή του από κέντρο βαριάς Βιομηχανίας σε μετα-βιομηχανική πόλη με δημιουργική δυναμική και νέες πολιτιστικές υποδομές.
Το αν αυτή η μεταμόρφωση θα αγγίξει και το εν λόγω προάστιο, είναι κάτι που παραμένει αναπάντητο.
ΒΟΛΟΣ ΒΟΛΟΣ Θ. Πάγκαλος: «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»
Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ Βαρείς χαρακτηρισμούς για Βόλος Παιδικά Παιχνίδια στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5
και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.
«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω
αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη
μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου
λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή σας, για να κάνει η
ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο και έτσι βγήκε το \"μαζί τα
φάγαμε\". Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να
πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους
ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα
είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή ΝΑΣΟΚ ή ΚΑΖΑΣΟΚ; Δεν
θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω Βόλος Διακοσμητικά Κήπου δημοσίως, σε όλο τον Βόλος Ανιχνευτές Μετάλλων κόσμο.
Στα Βόλος Projectors & Αξεσουάρ στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το
10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε
ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο
Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας Βόλος Κάρτες Ήχου είπαν \"ελάτε να πάμε
μπρος\". Τι εμπρός; Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να
διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν
επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι. Μα δεν
με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και
έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον
γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ
του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο
Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα, μολονότι
είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος:
Μεταξύ άλλων «να κατέβουν μαζί στις ευρω εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» πρό ΤΕΙνε ο κ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν σε μία ευρύτερη παράταξη.
Υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη για μια ευρύτερη φιλοευρωπαϊκή παράταξη. Με αφορμή τη συζήτηση για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ο κ.Πάγκαλος σχολίασε:  «Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων υπάρχει διαφωνία. Αυτά πρέπει να συζητήσουν με τον Σαμαρά και με τους υπόλοιπους οργανισμούς, φορείς και kommata.grκόμματα που υπάρχουν στην κοινωνία και να τα συζητήσουν, από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μεικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς»και πρόσθεσε:
«Από τη στιγμή που δέχεσαι αυτές τις αρχές, ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρω εκλογές, που δεν είναι εθνικέςεκλογές για να δώσουν βουλευτές, θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί. Σας λέω ότι οι δυνάμεις που πιστεύουν στο ελληνικό Σύνταγμα και την ευρώπη και δεν λένε μια μέσα, μια έξω, μια από εδώ και μια από εκεί και που πιστεύουν στη μικτή οικονομία και έχουν εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές φαντασιώσεις περί Κράτους και μικτής οικονομίας, μπορούν να υπάρξουν μαζί».
Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε επίσης την άποψη ότι ο ψηφοφόρος δεν ενδιαφέρεται για τα kommata.grκόμματα, αλλά στις ευρω εκλογές θα αναζητήσει μία συνολική λύση, με ευρωπαϊκή προοπτική, η οποία εκτίμησε ότι θα μπορούσε να είναι αυτή που περιέγραψε ο ίδιος.
Υποστήριξε μάλιστα ότι: «Είμαστε σε μια περίοδο έντασης κοινωνικής, στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και όταν λέω αυτό, δεν εννοώ γουναράδικα και φυσεκλίκια. Εννοώ εμφύλιο πόλεμο με παρέμβαση της πολιτικής στην οικονομία με τρόπο τέτοιο που καταστρέφει την οικονομία και δεν αφήνει τη χώρα να αναπτυχθεί. Λίγο το βουλώσανε και είδατε πώς αναπτύχθηκε ο wikipedia.orgτουρισμός! Αυτοί οι άνθρωποι που καίνε την Αθήνα και γράφουν στους τοίχους που καθάρισε ο δήμαρχος της πόλης… Γράφουν «Καμίνη, τοίχος δεν θα μείνει». Λένε ότι θα Βόλος Ανταλλακτικά Διορθωτικών καταστρέφουν, διότι είναι πολιτικό το θέμα. Αυτός είναι λοιπόν ο εμφύλιος πόλεμος της δεκαετίας μας».
Ο πρώην υπουργός άφησε και πάλι αιχμές κατά του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σχολίασε ότι: «Η Φώφη προηγείται στις δημοσκοπήσεις επειδή είναι η κόρη του Γιώργου Γεννηματά».
Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη
Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.
Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.
Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.
Πηγή: Cretalive.gr
Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες
Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού Βόλος Αθλητιατρικά όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του Βόλος Βρεφικά Σαμπουάν & Αφρόλουτρα στον Αποκόρωνα Χανίων.
Πρόκειται για Βόλος Μολύβια Φρυδιών έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..
Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και Βόλος Ρούχα Παιδικά Βρεφικά Vanillia συγκεκριμένα στη μασχάλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν Βόλος Βιβλία Ευχών Βάπτισης άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.
Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Πηγή: Flashnews.gr
ΒΟΛΟΣ
source: Βόλος Styling Μαλλιών http://www.newsbeast.gr/world/arthro/603721/auti-einai-i-politistiki-proteuousa-tis-europis-gia-fetos/
ΒΟΛΟΣ…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
华康客服
图片
脚注信息